Om man vill veta vad som är det senaste inom hårmodet så kan man gå in på frisöristockholm.nu. Med hjälp av någon av frisörerna kan man få en uppdatering om vad som är inne i frisyrer just nu, och även få en uppdatering av den egna frisyren.

Kanske tar man myrsteg och går på något lite annorlunda men som inte är så långt ifrån det man har nu. Eller så kastar man sig modigt ut och ger frisören helt fria händer att göra precis vad den vill. För hur farligt kan det vara? Det växer ju trots allt ut igen.

Någon man inte känner igen

Håret är en så pass stor del av utseendet att det är det som gör mest skillnad när man vill förändra. Därför kan det hända att man knappt känner igen ens en familjemedlem efter ett frisörbesök. Men förhoppningsvis är det mer en komplimang än tvärtom.

Det är till och med så att små barn och husdjur kan reagera om någon gör en stor förändring i sin frisyr. Speciellt om det rör sig om byte av färger och så pass stora förändringar att det gör att man ser exempelvis panna eller nacke som man inte sett förut.

Inne just nu

Ser man tillbaka genom historien så var det mer distinkta modeuttryck än vad det är numera. En frisyr som var modern satt mer eller mindre på alla. Med vissa smärre modifieringar som längd och färg.

Idag är det ett lite mer brett spektrum som man väljer från. Även om vissa modedetaljer ibland kan bli mycket markanta. Som exempelvis sättet att färga halva håret som kallas ombré. Något som de äldre, kanske ler åt och tycker ser ut som en helt vanlig utväxt. Annars är det ofta just de äldre som mer slaviskt följer modet som gäller just då.