Enhetliga, snygga dokument som innehåller aktuell information och där informationen hämtas i molnet på ett effektivt sätt. Det är ingen utopi, utan en verklighet med dagens modernaste teknologi. Effektiv resursplanering för företag, helt enkelt, som man ofta kallar ERP, Enterprise Resource Planning.

Nu får du hjälp med allt det praktiska, för när företag som Tabellae kommer och implementerar edi dokument hos dig, får du ett användarvänligt och smart system. Själva programmet i molnet heter Lasernet och det är en mjukvara som kan samarbeta med affärslösningar du redan har, typ SAP eller Visma.

 

Dokument som ger ditt företag bra reklam

Förutom att ni sparar in på allt onödigt dubbeljobb på ditt företag, får du också en fördel gentemot konkurrenter. Dokument skrivs ut snabbt och systematiskt, med rätt information och ett enhetligt utseende, allt från offerter till etiketter, rapporter och fakturor. De är konfigurerade på förhand, och sedan sker en anpassning till de funktioner som är aktuella just hos dig.

Inte minst intressenter av alla slag blir positivt inställda till din verksamhet när du kan presentera information på ett slagkraftigt och korrekt sätt. Tänk på vilka marknader du är inriktad på, och hur även ledningsgruppen kan dra fördel av ett sådant program. Du sparar också in massor av arbete genom en effektiv dokumenthantering med edi dokument.

 

 

Roligare arbete och färre klagomål

När dokumentinformationen är synkroniserad och man slipper krångel för att hitta rätta varunummer, leveransdatum eller fakturainformationer, blir allt från order till etiketter rätt utfärdade. Det leder också till färre klagomål och mindre risk för felaktigheter. Det blir helt enkelt mycket roligare att jobba i ett företag där arbetet går smidigt.

När man slipper dubbelkolla, när alla rapporter ser enhetliga ut och innehåller korrekt information med en gång, sparar man mycket tid och energi. Det är ERP, och det finns till din tjänst, även med utbildning och support.