Att dekorera sina väggar med snygga, inramade affischer är ett billigt och smidigt sätt att göra sin bostad mer hemtrevlig och personlig. Även om de flesta affischer massproduceras så kan färgerna, motiven eller stilen framhäva den personliga stil man har i sitt hem. Genom att blanda storlekar och motiv blir rummet dynamiskt och plockar man upp utrymmets accentfärger i affischerna så kan det dessutom göra rummet mer enhetligt och det känns därmed väldigt genomtänkt. 

Ta reda på vad som behövs var

En bra början kan vara att fastställa var man behöver dekoration på väggen. Att fylla varenda tom yta kan göra hemmet rörigt, men helt tomma väggar kan göra att rummen känns oinredda. Det handlar om att hitta en bra balans och placera affischerna där de gör sig bäst. Tänk även på att de inte ska vara för små eller för stora, en liten tavla försvinner på en stor tom vägg och en för stor tavla kan lätt se malplacerad ut. 

Matcha storleken på tavlan med ytan den ska hängas på och välj motiv utifrån den platsen. Till exempel så passar en stående rektangulär tavla väldigt bra på en smal vägg och en liggande tavla gör sig ofta bra ovanför en möbel som exempelvis en soffa.

Tänk utanför boxen

Man behöver inte begränsa sig till väggarna då man ska placera ut sina affischer. Det kan vara jättesnyggt att ha en stor tavla lutad mot väggen och man kan enkelt piffa till en fönsterbräda med fina motiv. Det är även snyggt att inkorporera tavlor tillsammans med lampor och inredningsdetaljer på en byrå eller hylla. 

Kvalitets affischer online

Hos Sohu-Shop hittar man ett brett utbud av snygga affischer. Det finns mängder av olika motiv och de är såklart av hög kvalitet. Som grädde på moset erbjuder de dessutom snabb leverans och billig frakt, läs mer på https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html.