En gissning inför 2021 är att vi även i fortsättningen kommer att lägga en hel del krut på våra boenden. Eftersom Covid-19 fortsätter att sätta käppar i hjulet för det internationella resandet så kommer vi säkert att spendera mycket tid i våra hem – både de permanenta och mer säsongsbetonade.

Det nya livet som väntar oss

Säkert är det därför många som kommer att passa på att uppdatera och uppgradera sina sommarstugor och torp. Kanske dra på lite ny färg på husknutarna eller göra något större, som att kika på vilken av alla avloppsanläggningar som skulle fungera i sammanhanget. 

Ett stabilt tips är topptestade Baga Easy so erbjuder god prestande med enkelt skötsel – en vinnande kombination.

I och med att en majoritet av företagen som har erbjudit distansarbete nu också verkar göra detta till ett permanent inslag, så kan torpet bli det nya kontoret. Kanske kan det med tiden även bli ett permanent boende. Det är många gånger billigare leverne ute på landet. För att inte tala om att det finns en tillfredställande känsla i att bo lite enklare. Kanske hugger du din egen ved och kommer i kontakt med skog och mark på ett sätt som inte är möjligt inne i stan.

Lägg därtill grannar som man faktiskt ofta har en annan relation till ute på landsbygden. När man bor en bit bort från civilisationen så är man också mer beroende av de människor som man har omkring sig. Det är sådant som gör att vi värdesätter relationer med de människor som vi har omkring oss. 

Kanske är dessa personer sådana som vi inte hade umgåtts med inne i staden – men när man har landet som gemensam nämnare så kan det bli så att man visar och upptäcker sidor hos sig själv och andra som man inte riktigt trodde fanns.