editorial

Den som lever i Stockholm vet hur svårt det är att hitta ett fast boende. I alla fall om du inte har möjlighet att skaka fram pengar till en kontantinsats, vilket är något många stockholmare inte har. Förstahandskontrakt kan ta femton år att få. Inte konstigt att de som jobbar på flyttfirma i Stockholm har så mycket att göra.

Stockholmarna flyttar helt enkelt mycket ofta. Att flytta mellan olika andrahandskontrakt flera gånger om året är ingen ovanlighet. Då är det klokt att hitta en flyttfirma med rimliga priser, för att du inte ska bli ruinerad på kuppen. 

 

Väntjänster är bra men bör inte slitas ut

Självklart kan du be kompisar hjälpa till att flytta. Ibland. Men flera gånger per år? Knappast. Så goda vänskaper är det få stockholmare som har. Särskilt inte de som försöker slå sig in på bostadsmarknaden utifrån, det vill säga inflyttade stockholmare. De har sannolikt lämnat kvar sina så kallade ride-or-die-kompisar på landet.

Och att åka många mil för att hjälpa en polare i Stockholm att flytta, flera gånger per år som sagt, är nog inte ett alternativ ens för en bästa kompis. Knappt ens för en mamma. Nej, det är flyttfirma som gäller. Då blir dessutom flytten smidigt utförd.

 

flyttfirma Stockholm

 

Vänner är vänner – inte en flyttfirma

Din kompis Bosse har kraschat sin sista vas. De gånger du väljer att ändå ringa in vännerna, kan det bli plågsamt tydligt att kompetensen inte riktigt är på plats. Att flytta är trots allt en riktig yrkeskategori. Något man är proffsigt bra på – eller inte, som din kompis Bosse.

Tur att han har andra fina kvaliteter. Som du inte behöver gå miste om bara för att du anlitar en flyttfirma. För du vet väl att du kan bjuda på den traditionella flyttpizzan ändå? Den kanske till och med blir ännu trevligare om dina vänner inte behövt bära dina saker hela dagen.