Bland det mest frustrerande som finns är att vänta på hantverkare och servicetekniker. Det vet alla som har stått med ett trasigt kylskåp eller en iskall värmeanläggning. Kyl och frys slutar inte fungera när det passar en själv, utan det kan vara helg, eller så lägger värmepumpen av mitt i vintern.

När det gäller olika företag, exempelvis i Stockholm, är det produktionen som ska hållas igång till varje pris. Man ska färdigställa varor, och detta ska ske enligt den produktionsplanering man gjort. När en pump lägger av kan det i värsta fall leda till driftstopp, och då behöver man få hjälp omedelbart med sin pumpservice i Stockholm.

 

En leverantör som kan det mesta

Tänk dig då att du står där med din trasiga pump och ska leta upp en bra leverantör som kommer och lagar den. Det är ett akut läge, och det bästa är förstås att man har förberett sig väl och har en bra och snabb servicetekniker på lut. Just sådana serviceinriktade personer ställer gärna upp för dig, om du tar kontakt med dem.

Du kan konsultera dem om det mesta som gäller pumpar och pumpservice. Ingen fråga är för komplicerad, inte ens om du vill rådfråga dem när du ska bygga ut fabriken eller starta en ny produktion. 

 

 

Pumpar med kvalitet

Alla pumpar behöver service, men inte fullt så ofta om det är kvalitetsprodukter du köper från allra första början. När du byter ut något, tänk på att få EU-godkända delar, som funkar perfekt, och när du köper nytt, snåla inte. En bra leverantör tar inga överpriser.

Pumpservice kan du skriva ett avtal om, men du kan också ringa vid behov. Du har oftast en prisuppgift inom ett dygn. Serviceteknikern klarar av de flesta märken, och det är tryggt att du kan få hjälp även med det som inte är köpt hos dem.