Precis som många av oss vill ha ett rent och städat hem så betyder det också mycket för många att komma till ett kontor och börja jobbdagen i en miljö som känns ren och städad. I tider som dessa då Covid-19 viruset härjar är det viktigt att hålla så rent som möjligt på arbetsplatserna. Alla virus trivs där det är dammigt och smutsigt och även om man inte kan stoppa viruset genom städning kan man minska risken för spridning. På ett kontor rör det sig ofta mycket människor och även om inte alla människor vistas där samtidigt så kan det ske spridning av virus och bakterier då det finns ytor som många tar i. 

För att få en kontinuitet i städningen är det bra att anlita en städfirma som man lägger fram sina önskemål till. Genom att anlita en duktig städfirma blir jobbet snabbt och effektivt utfört och man vet att man får städningen så ofta som man behöver. Även om man är ett företag av det mindre slaget kan det vara svårt att hinna med städningen själv då det ofta är mycket annat som behöver göras. Det är då lätt att städningen kommer i sista hand och att man tar det när allt annat som det är mer akut med är utfört. Därför kan det vara värt att anlita en städfirma även om man är ett företag av det mindre slaget. 

Stockholms Allstäd utför kvalitativ kontorsstädning i Stockholm. De utför varje städuppdrag med stor noggrannhet och försöker alltid att tillgodose kundernas behov genom skräddarsydda städuppdrag. Här kan man som kund bestämma hur man vill att städningen ska se ut, vad som ska rengöras. hur ofta samt bistå med egna städprodukter om man vill använda ett speciellt märke. Man kan också anlita företaget oftare under perioder då det vistas mer folk på kontoret för att anlita dem mer sällan under till exempel sommaren då många är på semester.