Vilken härlig dag! Det är din födelsedag, och eftersom du fyller jämnt så har du hela huset fullt med dina barn, din partner och några kära vänner. Du skänker en tanke till dina syskon och föräldrar som inte kan vara med idag. Men ni ska ju ha en skype-middag med alla senare, så det blir också bra. En blick genom fönstret säger att solen skiner och att det kommer bli en regnfri dag. Och det är inte något som är en garanti ens i maj.

Då hör du försiktiga tappande steg och lite fniss i hallen. Plötsligt börjar skönsången ljuda: Ja, må han leva! In kommer hela gänget med en bricka full av godsaker, blommor och ljus. Leende ansikten fyller rummet och barnens fnissande är som bomull i din mage. Ett par presenter plockas fram och du gläder dig åt dem, vad de än kommer innehålla. Att få vara med dina närmaste är present nog.  

 

Doften av kärlek

Efter en gemensam frukost och en lång, härlig promenad, slår ni er ned vid lunchbordet. Du har precis landat på stolen när det ringer på dörren. Lite konstigt tycker du ändå att det är, att du som födelsedagsbarn ska vara tvungen att öppna. Men ingen annan verkade ens reagera. När du öppnar dörren förstår du genast varför. För där står ett bud med inte mindre än fyra stora buketter till dig. Som en blomsterchock!

Du tackar, stänger dörren och möts av skratt. Givetvis hade ju alla vetat om vad som väntade bakom dörren. Det var ju också därför ni hade så bråttom hem, tydligen. Nu blir det öppning av de vackra blomsterpaketen. På en lapp står det: blomleverans i Stockholm till dig, och: http://www.lindhagensblommor.se/. Inuti finns dina favoritblommor. Precis som du vet att dina föräldrar och syskon känner till. Det doftar kärlek, helt enkelt.