Gävle är en livfull stad belägen längs Östersjökusten med en rik historia och många sevärdheter. För företagsresenärer som besöker staden finns det flera alternativ för hotellvistelse, från lyxiga hotell till budgetalternativ. I denna artikel kommer vi att titta närmare på några av de bästa hotellen i Gävle som passar för bekväma och effektiva företagsresor.

Hotel Aveny

Hotel Aveny är ett charmigt hotell som ligger centralt beläget i Gävle, nära stadens sevärdheter och shoppingområden. Hotellet har ett brett utbud av rum, inklusive enkelrum, dubbelrum och sviter, som alla har en mysig och hemtrevlig atmosfär. Alla rum är utrustade med platt-TV, gratis Wi-Fi och eget badrum. Hotellets restaurang serverar frukost, lunch och middag, och erbjuder en meny med internationella rätter och lokala specialiteter. Det finns även en bar som erbjuder ett urval av drycker och cocktails, perfekt för att koppla av efter en lång arbetsdag.

Elite Grand Hotel Gävle

Elite Grand Hotel Gävle är en av de mest populära hotellen i Gävle och ligger centralt beläget i stadens hjärta, vilket gör det enkelt att nå alla företagsmöten och andra evenemang. Hotellet har 124 eleganta rum och sviter som är utrustade med moderna faciliteter och bekvämligheter. För affärsresenärer finns det även ett mötesrum och en konferenssal tillgänglig för att arrangera möten och konferenser. Dessutom erbjuder hotellet en avkopplande spaavdelning, perfekt för att ladda batterierna efter en hektisk arbetsdag.

Hotell

Scandic CH Gävle

Scandic CH Gävle är en annan populär plats för affärsresenärer som söker bekvämlighet och komfort. Detta hotell ligger i en modern byggnad som erbjuder 186 rum och sviter som alla har luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Hotellet har också ett välutrustat gym och en restaurang som serverar läckra måltider och drycker under hela dagen. För affärsresenärer finns det en konferenssal med kapacitet för upp till 200 personer samt ett antal mindre mötesrum.

Clarion Hotel Winn

Clarion Hotel Winn är ett annat lyxigt hotell som passar för företagsresenärer som vill ha en bekväm och avkopplande vistelse i Gävle. Detta hotell ligger centralt beläget i stadens hjärta och har 199 moderna rum och sviter som alla har en fantastisk utsikt över staden. Hotellet erbjuder också ett gym och en bastu, perfekt för att koppla av efter en lång dag. För affärsresenärer finns det en konferenssal med kapacitet för upp till 650 personer, vilket gör detta hotell till en perfekt plats för stora företagsmöten och evenemang.

Scandic Gävle Väst

Scandic Gävle Väst är ett prisvärt alternativ för företagsresenärer som söker en bekväm och enkel vistelse i Gävle. Hotellet ligger i utkanten av staden, men är ändå nära till stadens centrum och andra sevärdheter. Det finns 186 moderna rum och sviter som alla har gratis Wi-Fi och platt-TV.