Plötsligt snöar det igen ute. Stora vita flingor som faller ned från skyarna och färgar takåsarna vita. Det är en vacker syn, även om man lite hade vant sig vid att våren var på gång.
Det var ju faktiskt till och med så varmt häromveckan att man nästan kunde ana sommaren. Det gick ju till och med att ta sig ett dopp, om än ett kallt sådant och sedan lufttorka utan att frysa ändan av sig.

Nåja. Det är med aprilvädret som det är. Det svänger och kränger hit och dit. Det är bara att sätta sig ned med en kopp värmande och börja lösa den där Rubiks Kuben från https://mastercubestore.se/. Det är ett perfekt tillfälle att försöka få in de där mönstren som man måste lära sig för att lösa denna klassiska klurighet.

Tröttnar man sedan så finns det ju trots allt en god bok som man kan läsa. Alltid finns det något att göra därhemma – speciellt i dessa tider då flera av oss kanske sitter i karantän, är permitterade eller på något annat sätt isolerade från livet så som det brukar se ut. Man får helt enkelt göra det bästa av att leva i pandemiska tider. 

Det är nu man också har chansen att odla nya vanor. Att få in någon sorts morgonrutin där man rör på sig lite eller mediterar eller något liknande. Det är sådant som också kommer att hjälpa en att lösa den där Rubiks kuben, om inte annat.

På många sätt är det skönt att allt detta sker nu när det börjar närma sig vår. Det är i varje fall lite lättare att stå ut med virusets påverkan på samhället när man kan komma ut i solen. Att bara sätta sig i bilen och åka ut till landsbygden och njuta av lite isolering – det är livskvalitet det.