Att flytta kan innebära många saker. För vissa är det ett äventyr där man ser fram emot allt det nya som stundar. För andra kan det av olika anledningar vara ett jobbigt måste, kanske till och med något smärtsamt.

En sak är dock saker: Livet kommer alltid att komma med nya uppslag och erbjudanden till den som är villig att röra på sig. För att få uppleva något nytt måste man själv först ta initiativ till det nya. Det är en formel som många av oss kanske inte tänker på, eller undviker.

Vi klagar gärna på att saker är tråkiga och att inget händer, men vi vill helst inte behöva göra något för att det nya ska hitta oss. Det är lite som att klaga på lite solsken medan man ligger i en grotta. 
Det är helt enkelt så att du måste ut ur din ”grotta” för att solen ska kunna nå dig.

Eller så kanske du bara har fönster som behöver rengöras, eller kanske till och med bytas ut.
Alla rutor har ju en begränsad livstid, även om de håller längre. På https://www.termofonster.se/ finns det prisvärda alternativ för dig som letar efter nya vyer i livet.

En idé är ju faktiskt att sätta in större fönster än dem man redan har i huset. Visst kommer det att kräva lite ingrepp medelst hantverkare, men det kan det vara värt. Känns det som att ljuset aldrig riktigt hittar in i rummen därhemma så kan det faktiskt vara värt att kika på detta alternativ. 
Föreställ dig en panoramavy ut mot nejderna från övergången. Är man kreativt lagd så kommer det ökade ljuset garanterat att boosta på de skapande vätskorna.

Och ett fönsterbyte är ju faktiskt mindre omfattande än att ta sitt pick och pack och flytta. Kanske är det så att nya rutor tar dig ur gamla rutter?