När man ska ljussätta sitt hem är det bättre att ha flera mindre ljuskällor som är dämpade, istället för få som är starkare. Det ger ett jämnare och behagligare ljus i hela hemmet. Men givetvis behöver man även ha en del starkare ljuskällor, som till exempel över matbordet, på skrivbordet, kontoret och vid läshörnan. Att sätta upp vägglampor är en stor fördel, då de kan placeras där man vill ha lite ljus och inte är beroende på var möblerna står. Bordslampor däremot måste man ställa på en möbel och där kanske man inte får ljuset där man vill ha det. Det är ju sällan man börjar möblera om för att bordslamporna ska kunna sättas där man vill ha belysningen.

Idag finns det många vägglampor att välja mellan och tur är väl det, då vi har olika smak och stilar i våra hem. I entrén bör man välja en ljuskälla, gärna en vägglampa, där ljuset är inbjudande för både en själv och gäster. Entrén är det första de möter när de kommer på besök och det är viktigt att de får en välkomnande känsla när de träder in i ett hem. Det är också viktigt att ha en starkare ljuskälla, då man oftast har en spegel och sina ytterkläder hängda här.

www.lampemesteren.se har de en mängd otroligt fina lampor att välja bland. Ett lite roligare och annorlunda desigmärke som heter Selleti hittar du här. Seletti är ett märke som skiljer sig från mängden, där lamporna ger dig en personlig och unik belysning i ditt hem. Bland annat har de lampor som inspirerats av djurvärlden, som Mouse Lamp, Bird Lamp och Monkey Lamp. Det är otroligt roliga lampor som verkligen sticker ut och skapar en härlig och spännande atmosfär i hemmet.

Alla priser på Lampemesterens webbshop är angiva i svenska kronor och leveransen tar vanligtvis 2-4 arbetsdagar om varan finns i lager.