Onani är något som både skänker njutning men även gör att man lär känna sin kropp bättre samt vad man tycker är skönt. Som kvinna kan man enkelt använda sina fingrar, men ibland kan det krävas hjälpmedel för att man ska få orgasm eller varför inte multipla orgasmer. 

Vad ska man välja?

Det finns ett otroligt utbud av sexleksaker idag, både på gott och ont. Det finns så mycket att välja på så det kan vara svårt att ta ett beslut, men en sexleksak som har en förmåga att sticka ut bland alla andra är Womanizern. Det är en innovativ klitorisstimulator som skänker njutning genom de revolutionerande lufttrycksvibrationerna som den avger. Teknologin heter Pleasure Air Technology vilket innebär att den stimulerar klitoris med hjälp av otroligt behagliga pulserande tryckvågor. Womanizern har ett antal förprogrammerade vibrationsmönster men man kan även använda sig av autopilot inställningen som varierar mellan de olika mönstren som finns. 

Folket har talat

Läser man recensioner om Womanizern ser man ett tydligt mönster, användarna älskar den! Den får 5 stjärnor av 5 möjliga på nästan samtliga recensioner och motiveringarna kan låta som följande:

”Wow! Här passar Magnus Ugglas låt fyra sekunder”

Bästa investeringen! Trodde typ att jag inte kunde komma innan jag skaffade min Womanizer. Nu kommer jag varje gång. Lärt mig så mycket om min kropp! Bästa köpet jag har gjort!!”

Womanizern är helt enkelt så bra att de till och med vågar lämna 30 dagars orgasmgaranti eller pengarna tillbaka.

Personligt anpassad

Bestämmer man sig för en Womanizer finns det dock några beslut man får ta. De kommer nämligen i olika färger, former, stilar och storlekar, allt för att man ska hitta den som passar perfekt till en själv. En Womanizer vibrator kan verkligen skänka njutning utöver det vanliga, läs mer om den samt andra spännande sexleksaker på Meandme.se.